Wednesday, December 14, 2011

Review: Rahsia Kulit Licin Macam Orang Korea


Hi semua! Oh penatnye. Tangan dah menggigil-gigil letih drive semalam. So hari ni, kite nak share salah satu produk penjagaan kulit yang sangat awesome!! Ok sebelum tu. Jom jawab beberape soalan.

1. Berape ramai yang tengok video klip korea dalam hati jadi geram kenapa lah kulit retis korea ni lawo bebeno?
2. Bile tengok drama korea dalam channel ONE HD tu rasa pelik,agak-agak tak pernah naik jerawat ke hape diorang ni? Gambar dah habis HD dah tu. Sebutir pon takde ke?

Ha kalau korang ada sindrom tu,kite ni memang sah-sah lah ade masalah yang sama. Gile K-pop! Hoho. Dan juga gila nak tahu ape produk yang diorang guna sampai muka jadi selicin #bontotbayi.

Kalau korang nak tahu,orang Korea yang mana tak semestinya artis terutama perempuan sangat mementingkan penjagaan muka. Salah satu rahasia diorang ialah, pakai mask hampir setiap hari. Lagi-lagi sebab sekarang musim salji jadi kulit diorang senang jadi kering and pedih. 

Sekarang kite dah jadi concern pasal skincare ni sebab mama dah merungut pasal jeragat dia. Masa muda-muda dia kurang beri perhatian kat muka. So, kite kena lah jaga awal-awal. 

So introducing,Hansaegee Nature! Diorang jual mask yang exclusive terbang dari korea! Check dekat belakang mask tu ada tulis MADE IN KOREA. So boleh la pakai sebijik macam ape yang orang Korea pakai. Diorang ada macam-macam jenis mask yang sesuai dengan kulit muka kite semua. Sekarang ni diorang ada amazing Holiday Promotion! Ape lagi jom lah terjah.

 I'm wearing Tea Tree Healing Solution Mask

WEBSITE:

FACEBOOK:

Kiss & hug. ;)
Izzati
P/s: Mana boleh senyum amik gambar. Nama pun pakai mask kot. Heee~~~

16 comments:

  1. @bantalCube cik bantal! jangan tal cube. ;) Best sangat.

    ReplyDelete
  2. watson or gurdian xde jual ke?

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. All of them! Ikut mana yang sesuai dgn masalah kulit kite. ;)

      Delete
  4. memang bole gune ker?? xde bahan2 yg dikuatiri ker? in case jela :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah takde dear. Kalau ragu2 you should try the TT Mask! 100% di tanggung halal!

      Delete
  5. jarang2 MG pakai face mask
    pakai dia seminggu boleh brape kali ea?
    ke smgu skali ke hari2? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Depends. Lagi selalu lagi cantik la kulit.
      hehe. Orang korea pakai hari2 tau. Sebab tu lah kulit diorg cantik sgt.

      Delete

I'm one of the butterflies

My Favorite Store

Powered by Blogger.

Beautiful Eyes

Total Pageviews

The Author

My Photo
Hi I'm Izzati.
Unhealthy diet towards makeup
Youtuber, beauty bloggger, freelance model and self-taught MUA
Contact ME: PR advertising/ business inquiry/ invitations superxoxostar@gmail.com

Followers