Saturday, April 30, 2011

Excited????





Haulage video will be up sooooooooonnnn!!! 

And next target. MAC Quite Cute Collection. Not sure if it has arrived in JB.


Pic credit to Google

From left: Candy Yum yum, Playing Koi, Quite Xute

I'm eye-ing Candy Yum yum and Playing Koi.

P/s: Sephora is already opened in Starhill. Have you been there? I just can't wait. ;DDDDDDDD

XOXO
Friday, April 15, 2011

GIVEAWAY!!! SAYS.my Awesomeee.

Korang ingat tak entri Temasik abang hari tu? Yang nak dekat 100 belas puluh kali merayau-rayau di kota Singa sambil membawa beg Forever21 di jari? Yaa. Bagi sebahagian daripada anda mungkin entri meluat. Habiskan baca entri ni dulu,misti kau sayang abang lebih lepas ni!!!

Baik. Kalau korang jenis suka dapat barang free macam abang,tanpa perlu berlari anak atau joging sekalian alam. Ahaaa!! Ini memang entri sangat sesuai untuk anda? Tahu tak apa itu SAYS.MY??? Ok abang pon tak tahu. Jom sama-sama kita fahamkan.
Langkah pertama @ step 1:
Make sure lah korang Malaysian. Ada Facebook atau Twitter. Optional.
So,korang ada peluang untuk memenangi hadiah hampir setiap hari. 
Pemenang akan dipilih setiap hari!! Dalam lebih kurang pukul 6 p.m. *Konon ingatan kuatan. Sorry if i'm wrong. 

                            Step 2 : Choose awesomee prizes!!


The best part is,you can choose your own prizes!! Is that aweeeesommmmmeee!!! So this What I chose. Nampak? Forever21!!! RM500!!! Kau benci ke suka aku sekarang? Hoho. There's a TONS of other brands yang korang boleh pilih. Bukan setakan grand prize je korang boleh pilih,saguhati pon bohlehh. Yok tgk gambar bawah 

Ni pilihan abang. Starbucks sebab tak pernah masuk [call me freak!!],Kingston 8GB pendrive sebab senang nak mintak movie dari member, Jusco sebab senang nak beli lingeries awww kantoil sudah,TANGS sebab tak berkesempatan nak masuk masa dekat Singapore dan RM100 from the website itself.

Dahh. Dah habes dah pon entri ni. Tak payah nak scrol bawah sangat. Ape tunggu lagi? Pergi lah pilih hadiah sendiri!! Kalau nak hadiah klik sini.

My Favorite Store

Beautiful Eyes

Powered by Blogger.

I'm one of the butterflies

Total Pageviews

The Author

My Photo
Hi I'm Izzati.
Unhealthy diet towards makeup
Youtuber, beauty bloggger, freelance model and self-taught MUA
Contact ME: PR advertising/ business inquiry/ invitations superxoxostar@gmail.com

Followers

They read them the most!