Tuesday, November 22, 2011

My baby Nikon D5100

I bought this baby as a gift on my pleasant 21th birthday around 3 months ago. And I started to love it! I'm not really a dslr person. But then I was looking for something that is good for photography and video. Dang! 
I chose this baby. So here is some videos that I used my dslr to filming. In case you guy missed it. Don't forget to tell me do you like the quality? Enjoy. 




P/s: I make this entry because I received quit a lot of question from my beautiful viewers about my camera that I used. I'm still in learning process. If you guys know some tips about this baby. Feel free to share with me! 
XO
Izzati

Kiss & hug. ;)
Monday, November 21, 2011

"Go Bright! Color-Block Eye Makeup Look"

Its called Vampire's Friend Makeup Tutorial.
Kali ni Izzati bercollaborate dengan 7 orang lagi beauty bloggers.
So this is my interpretation of bold bright eye makeup. Enjoy.




In real life the lips color show real dark and bright. 



Credit to my friend. 

Check out their videos:

Product used:
1. Stage liquid camourflage picture perfect concealer
2. E.L.F Beauty Encyclopedia in Basic Eye Edition
3. Pink Blush
4. Revlon Colorburst Lipstick in Blueberry.
5. Silkygirl Lash Prism Mascara in Black

XO
Izzati
 Kiss & hug. ;)
Thursday, November 17, 2011

Lets gossip again: Sigma New Products Sneak Peak.

     Ingat tak masa kite introduced Sigma Brushes kat korang beberapa bulan yang lepas? So now diorang bakal keluar kan products baru yang sangatlah awesome. Korang yang dah buat kad debit Hello Kitty Hong Leong bank tu,hah boleh lah membeli secara online!!!! Kan amazing tu namanya menggunakan teknologi yang ada. -_-" ape kau membebel ni.

   So starting from this Monday or 21/11/2011 to be exact Sigma Beauty will be launching their amazing products and it is still going untill December. Soooo STOP nonsense-ing let the pitchas talking. ;)

1. The Cities Collection. (Launch Date- 21 November 2011)

This is one of their special edition travel kit. they got 7 travel-sized (a little bit small and cute than the normal one) brushes in the kit. Those included the essential and premium best selling brushes. Amazing?? You guys tell me. 
You can choose your own city:
a) London (brown)
b) Tokyo (pink)
c) Paris (red)
d) New York (black)

2. Make Me Up- Travel Edition (Launch Date- 28 November 2011)


This kits were designed for fun and stylish chicks. It really resembles the Make Me Up full size edition. 

Choose your favorite color:
a) Black
b) Aqua
c) Coral
  d) Purple

3. The Bunny Collection (Launch Date- 5 December 2011)
The third one is probably my favorite and I would buy it in future. The best thing is its VEGAN FRIENDLY. So sesuai sangatlah kalau sesiapa yang ragu-ragu degan bulu-bulu berus ni. But don't worry. Most of the Sigma Brushes made up from synthetic fibre. So the pig-pig thing tu memang langsung takde lah ye dalam kamus. And yes the holders are darn cute!!!!! You can choose either one of the colors. ;)

4. The Extravaganza Face Kit (Launch Date- 12 December 2011)


Walla! This babies are so exclusive. It comes with 18k gold-plated ferrules. Gulppp!!!!

5. The Extravaganza Complete Kit (Launch Date- 19 December 2011)


These are the 29 exclusive brushes for those who desires to have a luxurious makeup collection. 
*kalau ada duit lebih ape salahnye. Ohoi. 

So ape tunggu lagi? Check out Sigma Beauty sekarang. Jangan lupa guna kad debit. Kerana lebih selamat dan terjamin masa depan. ^^
Kiss & hug. ;)
XO
Izzati
Wednesday, November 9, 2011

Kalau singgah di negeri Johor jangan lupa membuang duit.

      Ok tadi dengan muka dah habis ceria pergi ke kompleks membeli belah terindah di Johor Bahru iaitu Jusco Bukit Indah. Ok balik-balik gambar kau pakai baju sama segala sebab nak bagitau hidup me'nomad' ni memang sadis.


Whoring sekejap dalam toilet. #wtf ok kat mana-mana memang ade nora helena ni. Asal pergi Shah alam die lagi, Kl pun die. Aleh-aleh Jb pun die. Bukan nak cakap ape. Dah sehati sujiwa nak buat gimana. ;)


Then kiteorang pergi membuncitkan perut masing sampai menikmati 'Pink Day' dari Baskin Robin. Oh sebab ade box J.Co tu sebelah kiri tu ade J.Co. Kire BR dgn J.Co ni jiran tetangga lah. Nora tak boleh nak pilih so kiteorang sebat lah dedua. Habis cerita.


Memang suka la lighting BR ni. Dah macam iklah dah. Lebih membanggakan mangkuk ice cream lagi lebar dari pipi kau. Satu kejayaan. Applause peeps. ;)


Then kiteorang pergi Daiso #myfavRM5store ever!! Ape lagi. Sebat lah. Ade lah lebih kurang sejam dua dalam tu. Gile precise nak cari barang sebab melting semua oh-so-adorable.


Dapat la sebat 5 barang. Kire ok la tu dah habis catu dah sambil Nora merengek tunggu muka bosan sebab die tak berkenan ape-ape. Tengok sikit barang kau beli. Umur kau ni 21 ke 12 sebenarnye? Oh aku peduli hape. Huaa huaa huaaa.


Blanket harimau cheetah yang sangat darn cute. Memang terus capai tak payah pikir.


I BLAME KAK FARAH FOR THIS LITTLE THINGY. No lah kak farah dah beri kesedaran supaya sila-sila lah organize hand bag anda ye. Jangan sampai handbag dah pandai pakai lipgloss dengan losyen baru nak terngadah. Ecehhh.

Hah ni pun kire sama lah. Kak farah loves this sooo perlu ke cakap kenapa nak beli bende ni???
#btw: Bende ni bagus untuk remove eyeliner. ;)


Ini paling ridiculous. Oh walaupun Malaysia takde salji. Sekali sekali ape salah ambik feel. Untung la musim tengah tengkujuh. Haikkkk.


Last but certainly not least OMG OMG OMG!!!! Comel kan? Sebab tak tau nak cakap ape. Malam sure mimpi Bruno Mars. Lena dan selesa.
XO
Izzati
Kiss & hug. ;)
P/s: Oh ada tag yang perlu buat. Tengok lah esok dah ke luar bandar semula. ;)

Catatan Seorang Loser It. (WARNING! I talk shit too much.)

        Hi! Segmen hilang menghilang dan ade-takde kembali. I was soooooo busy. As busy as shit. Ok sepanjang ke'busy'an tu. I was filmed 4 videos! Yes ITS F.O.U.R!!! They were perfectly edited with music. With the links of the information. Sungguh teruja mahu mengupload. Teruja seperti shit juga. But since it was shit as I talked about. I DELETED the whole amazing freaking shit videos. Dah la deleted,dengan cerdiknya empty kan recycle bin and dengan lebih cerdik meng'run' Ccleaner. -_-' Tsk. Tsk.
      Yeah. Loser me. But I was so sad sebab bukan sebab apa,sebab semua tu untuk korang SEMUA!!! My amazing youtube viewers and subscribers. I'm so sorry because of my foolness. I can't deliver your requests guys. Blame me! The amazing videos including the most highly requested turban tutorial,my everyday skincare routine,my top 4 favorites heels and also my pre-convo vlog. Pardona me. :(

So ini antara gambar yang dapat di selamatkan. Harap dapat menebus kesalahan lepas ni. 


 

Bukankah kami memang di jodohkan bersama??????
XO
Kiss & hug. ;) 
P/s: I refilmed my skincare. Gonna upload soon. ;)

My Favorite Store

Beautiful Eyes

Powered by Blogger.

I'm one of the butterflies

Total Pageviews

The Author

My Photo
Hi I'm Izzati.
Unhealthy diet towards makeup
Youtuber, beauty bloggger, freelance model and self-taught MUA
Contact ME: PR advertising/ business inquiry/ invitations superxoxostar@gmail.com

Followers

They read them the most!