SPONSORS

I'm one of the butterflies

The Author

My Photo
Hi I'm Izzati.
Unhealthy diet towards makeup
Youtuber, beauty bloggger, freelance model and self-taught MUA
Contact ME: PR advertising/ business inquiry/ invitations superxoxostar@gmail.com

They read them the most!

Followers

Powered by Blogger.
Tuesday, June 12, 2012

Reebonz makes you a CARRIE BRADSHAW!

Ok bile tengah busy siapkan project pun sempat lagi nak menaip. Oh kena sebab benda ni wajib bagitahu korang. ATTENTION TO LADIES, entri ni bakal buat korang corrupt dan capai kad kredit dengan cepat. So  jangan cakap I belum warning you guyss. 

If korang belum pernah dengar pasal Reebonz, this website dia buat private sale barang-barang berjenama dan 100% authentics! Sale die sampai up to 80%! Depends on brand lah So siapa je yang boleh involve dalam sale ni? Member. Korang kena sign up member and yup its free lah! So korang boleh tengok event ape yang berlangsung. 

Antara brand yang ada sangat lah high class fashion. If you guys watch Sex and The City,Confession of a Shopaholics or Gossip Girl atau macam-macam lagi. Ha memang sesuai lah untuk korang nak bajet jadi Upper East Coast. LOL. Ok dah le tu membebel. Let's the pics speak. 


Yang atas ni current sale yang sedang berlangsung. Tinggal satu hari je lagi. Nampak yang kaler mustard tu dah sold out. Oh Mulberry. Oh oh oh. Balenciaga warna biru tu macam Nora Danish punya lahhhh!!!


More Balenciaga. Dedamnnn. Korang nampak tak berapa price tu dah reduce dari harga asal die yang die palang tu? So price yang korang bayar yang warna OREN tu. Shipping berapa harga? Ape baranggg. Korang bayar harga beg yang korang beli tu je! Yup! ERTI KATA LAIN,ITS FREE SHIPPINGGG!! WUHOOO.


Okay dah nampak Emilio Pucci tu? Sarah Jessica Parker a.k.a Carrie Bradshaw loves Pucci okay.




Korang pun boleh check out upcoming event. Sebab tu lah kena jadi member so korang tak payah la pening2 nak tahu bile Reebonz akan email je terus kat korang. Click here to sign up.

So dah boleh la start browse sekarang. Sila lah simpan2 duit tu. Yang mana nak buat hantaran ke dah boleh start pasang angan lah. Book kat tunang ke. LOL. Even harga die riban-riban. Tapi kalau kat boutique betul korang rasa dapat ke harga macam ni? Renung2 kan and happy shopping. ;)

Which one describe korang? Shopping for LABEL OR LOVE? Nah dengarlah my favorite lagu shopaholics ni.



Kiss & hug. ;)
Izzati